Ogłoszenie o wyniku naboru na stanowisko Podinspektora i Referenta w Wydziale Promocji i Rozwoju Powiatu Starostwa Powiatowego w Mońkach.

Starosta Moniecki informuje, że w wyniku otwartego i konkurencyjnego naboru na wolne stanowiska urzędnicze w Starostwie Powiatowym w Mońkach ul. Słowackiego 5a, 19-100 Mońki do zatrudnienia na stanowisku
Referenta - został wybrany Pan Paweł Szypcio, zam. Mońki
Podinspektora - została wybrana Pani Aneta Szeszko, zam. Mońki

Uzasadnienie wyboru :
Pan Paweł Szypcio złożył wszystkie wymagane dokumenty, spełnia wymagania formalne oraz wymagania dodatkowe określone w "Ogłoszeniu o naborze", posiada staż pracy związany ze stanowiskiem naboru. Poprzez rozmowę kwalifikacyjną najlepiej oceniono merytoryczne przygotowanie do wolnego stanowiska pracy jak również bezbłędnie rozwiązał test kwalifikacyjny.
Pani Aneta Szeszko złożyła wszystkie wymagane dokumenty, spełnia wymagania formalne oraz wymagania dodatkowe - ukończone studia podyplomowe o kierunku Europejska Integracja Gospodarcza, liczne kursy dotyczące działalności agroturystycznej, zasad opracowywania planów oraz Zarządzania Funduszami Strukturalnymi.

Są to osoby kompetentne do pracy na stanowiskach określonych w procedurze naboru w Wydziale Promocji i Rozwoju Powiatu Starostwa Powiatowego w Mońkach.

Metryka strony

Udostępniający: Zbigniew Męczkowski - Starosta Moniecki